събота, 4 юни 2011 г.

Пръмова - Меглена Кунева,която раздава заеми чрез "Париба - България" със СТО ПРОЦЕНТА ЛИХВА,ще получава годишна пенсия от 25 600 евро

С каква пенсия Меглена Кунева ще влезе в третата възраст?

Бившата еврокомисарка Меглена Кунева ще получава годишна пенсия от 25 600 евро, след като навърши 65 години

Меглена Кунева е сред богатите дами в политиката

Огромната сума, равняваща се на близо 50 бона в лв, идва като благодарност за добре свършената работа на Меглена Кунева като еврокомисар. С нейна помощ и дейно участие бяха затворени реакторите на АЕЦ „Козлодуй”. Самата Меглена Кунева бе един от най-дейните европейски комисари. Тя оглавяваше Комисията за защита на потребителите. За период от 4 години на знатния пост снахата на комуниста Иван Пръмов обиколи цял свят, но не се сети да защити интересите на българските потребители. Сега Кунева се надява да поправи този си пропуск и активно съветва българския народ как да се брани от монополистите.
Освен че ще получава годишна пенсия от 50 000 лв от Европейския съюз, Меглена Кунева е успяла да се вреди и с „преходен” бонус от 322 540 евро. Огромната сума ще й бъде изплатена до една година, а тези данни са обявени официално от британската организация Open Europe.
Meglena Kuneva 2 С каква пенсия Меглена Кунева ще влезе в третата възраст?

Кунева все още не е обявила кандидат-президентската си кандидатура

(Бележка:ВЕЧЕ Е ОБЯВЕНА !)

Златният дъжд, който се изсипа върху Меглена Кунева, я прави една от най-богатите дами в политиката. За своята 4-годишна работа като европейски комисар влиятелната госпожа е спечелила близо 2 млн. лв. Освен месечната заплата от 22 хиляди евро, Кунева прибираше пари и за самолетни билети, 5-звездни хотели, жилищни и офис разходи, че дори и за „служебни за забавления” и за „представителни разходи” – по 7 300 евро годишно.
Царските хора все още чакат „да” от Меглена Кунева, като я кандардисват да се яви като техен кандидат за президент. Царистите от НДСВ се надяват, че дамата ще събере гласове от различни прослойки на населението. Тя е известна, не е компрометирана, има политическо минало и може да бъде конкурент на червената кандидатура и тази на ГЕРБ – смятат от жълтата партия, останала лилипут след последните избори.
В медийното пространство обаче се появиха информации, че Алексей Петров-Трактора също подкрепя политически Кунева. Едната версия е, че той ще бъде кандидат-президент, а тя – негово вице. А според друга теория Трактора ще застане политически чрез РЗС зад кандидатурата за президент на Меглена Кунева.

http://www.razkritia.com / BgTimes.Net

Още: