събота, 4 юни 2011 г.

НАГЛОСТ И ДЕБЕЛООЧИЕ:КАНДИДАТ - ПРЕЗИДЕНТКАТА МЕГЛЕНА КУНЕВА ( Пръмова ) РАЗДАВА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ СЪС СТО ПРОЦЕНТА ЛИХВА !


ЛИХВАРКАТА КУНЕВА - КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ !

Цитат:Меглена Кунева - избрана като първият източноевропеец в Борда на 6-ата банка в света “БНП Париба” !

Коментар от Бг Таймс:

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА Париба - БЪЛГАРИЯ (ОТПУСКАТ ЗАЕМИ СЪС 100 % ЛИХВА),В КОЯТО НА РЪКОВОДЕН ПОСТ Е МЕГЛЕНА КУНЕВА - КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ?


Схемата за заробване:

ПРИ ЗАЕМ ОТ 5000 (ПЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА) ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ВЪРНЕТЕ ТОЧНО 9429 ЛЕВА.

ОТ ТЕЗИ 5000 ЛЕВА ТИ УДЪРЖАТ ТАКСА ЗА УСВОЯВАНЕ НА КРЕДИТА:175 ЛЕВА

48 погасителни вноски по 196.44 лева

ГОДИШЕН ПРОЦЕНТ НА РАЗХОДИТЕ:35.88 %

ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ:28.76


КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ТАКОВА НЕЩО ?

КОЖОДЕРСТВОТО НА ПАРИБА - БЪЛГАРИЯ СТАВА С АКТИВНОТО УЧАСТИЕ НА МЕГЛЕНКА.

И тази ПАЧАВРА иска да става президент?

А КОГА ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪУЧАСТИЕТО СИ В ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ?

ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ И КОЙ Я УПРАВЛЯВА ?

ГОСПОЖО КУНЕВА,ДА СЕ ЗАДАВИТЕ,И ВИЕ,И МЪЖА ВИ,И СИНЪТ ВИ С ТЕЗИ ЛИХВИ,ДЕТО ГИ ВЗИМАТЕ ОТ ПАРИБА !

Бивш еврокомисар с ресор - защита на потребителите.

Няма - що!Чудесно "защитихте" потребителите в България.

Напълнихте си пеликанската гуша.


ЩЕ ГОРИТЕ В АДА (НИЩО,ЧЕ НЕ СТЕ ВЯРВАЩА) - КОМУНИСТИЧЕСКА ОТРЕПКО,БЪДЕТЕ СИГУРНА !


ДАЛИ ПЪК ВАШАТА БАНКА - ПАРИБА ВЕЧЕ НЕ ВИ КУПИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ ?

16:17 Ч.,03.05.2011 Г.Бг Таймс

Още:

Меглена Кунева

08.03.2011

Меглена Кунева (53г.) е първият български еврокомисар и първият еврепейски комисар с ресор Защита на потребителите. Избрана е на поста през 2007г., когато България става пълноправен член на Европейския съюз. След края на мандата си, през 2010г., година е избрана за председател на Борда на Европейския център за политики, замествайки на този пост комисярят Антонио Виторино. През същата година е поканена за специален съветник за правата на пътниците от заместник-председателя на Европейската комисия по въпросите за транспорта Сийм Калас. Избрана е и за член на Борда на международното европейско движение и на Борда на „Лисабонски съвет”- икономически ориентирана неправителствена организация в Брюксел. Член на борда на Американския университет в България и на Училището за политика.
През май 2010 г. Кунева е поканена и избрана като първият източноевропеец в Борда на 6-ата банка в света “БНП Париба” и петата жена от 14 членния му състав.
Меглена Кунева влиза в политиката през 2001 г. като депутат от НДСВ. През август 2001г. е избрана за главен преговарящ на България с ЕС и заместник-министър на външните работи. През май 2002 г. е избрана за министър по европейските въпроси, пост на който остава до 2006г.
В периода 2002- 2003г. е официален представител на правителството в Конвента по бъдещето на Европейския съюз, който трябва да изработи Конституцията на Европа.
През 2005 година подписва договора за присъединяване на България към ЕС. . Кунева става част и от следващи кабинет, запазвайки същия пост на министър по европейските въпроси и продължава работата си до успешното ратифициране на договора от всички 25 страни. През 2006 г. е издигната кандидатурата й на първия български еврокомисар.
Меглена Кунева е родена в София. Завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски", а по-късно защитава и докторат по екологично право.
В периода 1984- 1991. работи като водещ на дискусионно правно предаване по Националното радио. 1993г се реализира документален филм по неин сценарии против смъртното наказание.
От 1991 до 2001 г е съветник в отдел „Правен” на Министерски съвет. Работи в областта на гражданското и екологично право.
По време на политическата си кариера става носител е на редица отличия - Офицер е на Почетня легион на Френската Република, Орден за граждански заслуги на Кралство Испания, Орден на Република Португалия, Орден на Звездата на италианската солидарност на Република Италия, Ордена на Малтийския кръст. Носител е на Златно отличие на Атлантическия клуб, Европеец на годината на вестинк „Юропиън Войс” и Еврокомисар на годината на „ИЮ Обзървър” за 2008.

Автор е и на книгите „Коментар и практика по Закона за концесиите" и „Европа на гражданите“.
Омъжена е за финансиста Андрей Пръмов. Има един син.

http://100women.pari.bg / BgTimes.Net

:::

Иван Пръмов

Иван Пръмов
български политик
Роден: 3 август 1921
Войнягово, България
Починал: 7 март 2005
София, България
Народен представител в:

III НС IV НС V НС VI НС VII НС VIII НС IX НС

Иван Райчинов Пръмов е български партизанин и политик от Българската комунистическа партия (БКП). Той е министър на земеделието и горите през 1957-1962.

Иван Пръмов е роден през 1921 г. в село Войнягово. През 1936 г.става член на Работническия младежки съюз, а от 1939 г. влиза в ръководството на неговата околийска организация в Карлово.

Участва в Съпротивителното движение по време на Втората световна война. През 1943 г. става партизанин във Втора средногорска бригада "Васил Левски" и е осъден задочно на 15 години затвор по ЗЗД.

Завършва Агрономическия факултет на Софийския университет „Свети Климент Охридски“ (1948) и започва работа в Централния комитет на Димитровския съюз на народната младеж (1948-1951). Първи секретар на Околийския комитет на БКП в Карлово (1951-1952) и секретар на Окръжния комитет на БКП в Пловдив (1952-1954).

Заместник-министър (1954), а от 1957 г. министър на земеделието и горите в правителството на Антон Югов. Следващите му длъжности са секретар на Централния комитет на БКП (1963-1978), председател на Централния кооперативен съюз (1978-1986) и посланик във Варшава (1986-1988). От 1958 до 1990 г. е народен представител.

Семейство

Иван Пръмов има трима сина:

* Андрей Пръмов женен за Меглена Кунева
* Климент Пръмов женен за Уляна Пръмова
* Райчин Пръмов

Инфо / BgTimes.Net

Какво представлява свекърът (КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК),другарят Иван Пръмов НА КАНДИДАТ - ПРЕЗИДЕНТКАТА,ДРУГАРКАТА МЕГЛЕНА КУНЕВА - ПРЪМОВА ?

Разиграва се на живо в центъра на Пловдив сблъсъкът от романа „Тютюн”, но вече в „демократичните и щастливи” времена на втория петгодишен план на родната икономика. И тук се намесват местните величия. Другарят Иван Пръмов като пловдивски комунистически шеф се хвърля да спасява министъра, а милицията стреля във въздуха. Протестите не спират и думата взима другаря Станко Тодоров като земеделски шеф, но следва същата реакция – камъни, псувни, викове. Тогава другаря Иван Пръмов извиква от трибуната „Стреляйте!!!” и народната милиция го прави – стреля в телата на стачкуващите. Комунистическата историчка Баева и самата БКП признават за 3/трима/ убити, 50 ранени и стотина арестувани. Моите източници говорят за доста повече. Протестиращите се разбягват, милиционерите стрелят сред викове, псувни и проклетисване. От трибуната разправата командва другарят Пръмов от Войнягово и пловдивският кмет Балканджиев. Делегацията от министри е прибрана под конвой от милиционери по улица „Ив. Вазов”. Хаосът става пълен. Докарани са душегубки и директно тъпчат в тях арестуваните.

ПЪЛЕН ТЕКСТ ТУК:Какво представлява свекърът (КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК),другарят Иван Пръмов НА КАНДИДАТ - ПРЕЗИДЕНТКАТА,ДРУГАРКАТА МЕГЛЕНА КУНЕВА - ПРЪМОВА ?