понеделник, 6 юни 2011 г.

По-голяма перверзия и гавра с гражданското общество от пробутването на Пръмова - Меглена Кунева НЯМА

„Надпартийната” Снаха е една голяма шашма. НДСВ лъсна зад нея чрез Симеон

Дата: 06-06-2011 17:30

Читатели : 12

Татяна Буруджиева е безкрайно права. Крайно непочтено е Меги Снахата да се представя за кандидат за президент на гражданското общество, а междувременно от месеци да върти задкулисни договорки с партии от „тройната коалиция”. Обвързването със Симеон и негови министри като Даниел Вълчев е ясен знак, че НДСВ е изцяло зад кандидатурата. Симеон ще пробва да реанимира злополучната си партийка с пласирането на Снахата.

Станишев вече почти се изгаври с Меги Снахата, „подкрепяйки” нейната кандидатура. Георги Първанов-„Гоце” се скатава, но е в играта.

По-голяма перверзия и гавра с гражданското общество от пробутването на Меги Снахата към президентството е само инсталирането на Симеон като „гражданска алтернатива” на старите партии. Историята се повтаря фарсово, разбира се. Бутафорията е пълна. Бандата „царски” буфосинхронисти зад Меги Снахата напомнят за „елитния” й произход. Тъмночервените лобита от кохортите на Пръмовите кохорти се таят. Но ще се активират зад кадър по време на кампанията. Техни десарски дружки вече направиха пътека до Бойкови довереници, за да убеждават премиера, че и той имал интерес Меги да стане президент. Така щял да избегне обвиненията, че контролира всички власти, а Снахата щяла била да му върне жеста. Симеон тепърва ще се включва в обработването на Борисов, категорични са отлично запознати.

Меги Снахата лошо се е объркала. Обвързването й с дискредитирани фигури от кръга на Симеон я потопява тотално. Алчните „царски” плячкаджии край Снахата са ясен знак, че тя е изразител не на интересите на гражданското общество, а на най-тъмните и грабителски финансово-олигархични кръгове. След издънката с „мулташкото шоу” грейването до Симеон разкрива долнопробната шашма. Няма кой да се върже на подобна сладкопойна оферта на Райчевисти-Велчевисти. Снахата е обречена. Няма лошо в това, естествено. Но опитът да се поквари гражданското общество е изключително нагъл и мерзък. И авторите му трябва да бъдат наказани точно от оглушителната плесница на гражданското общество. Кандидатурата на Снахата трябва да бъде бойкотирана от автентичните лидери на гражданското общество, а избирателите да я размажат на вота.

www.bgsniper.com / афера.бг